Okulumuz - Hkkımızda

Değerli Velilerimiz, Sevgili Yavrularımız,

Okulumuz07 Aralık 2017 de eğitim- öğretim camiasına katılmış ve büyük hedeflerle yola çıkmıştır. En güzel fiziki koşulları öğrencilerinin ve velilerinin hizmetine sunmayı istemekle beraber; geleceğin yetişkinleri olarak öğrencilerini zamanın gerektirdiği donanımlarla hayata hazırlamayı amaçlamıştır. Yavrularımızın sosyal, psikomotor, duygusal, bilişsel ve öz bakım becerilerini geliştirirken; istenilen, beklenilen ve özlenen genel ahlak ilkelerini edinmiş bireyler olmasını sağlamak gayesiyle hareket etmekteyiz. Yarının büyükleri olan yavrularımızın eğitim hayatlarının en önemli safhasında yer aldığımızı biliyor ve üzerimize düşen sorumluluğu hakkıyla yerine getirebilmenin gayretini ve mutluluğunu taşıyoruz.

Değerli Anneler, bilmenizi isterim ki eğitim sevgiyle başlar. Sevgi üzerine inşa edilmemiş her şey yok olmaya mahkûmdur. Dolayısıyla bizler yavrularımızı bir anne şefkatiyle kucaklıyor, onların en güzel şekilde yetişmesini sizin kadar istiyoruz. Onların güvenli, temiz, sağlıklı bir ortamda sevgiyle yetişmeleri için her türlü fedakârlığı seve seve yapıyoruz ve yapacağız da. Onları mutlu, başarılı, dürüst, kendine güvenen ama mütevazı, hakkına aramayı bilen ama saygılı, sevgi dolu, erdemli, iletişim becerisi yüksek ama gerektiği kadar konuşan, paylaşımcı, yardımsever, iyi niyetli, insanlara değer veren; kısacası artık özlediğimiz değerlere sahip bireyler olarak görmek en büyük mutluluğumuz olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle eğitim- öğretim camiasında yer alırken teveccühlerinizden dolayı mutluluk ve gurur duyuyoruz. Teveccühlerin gayrete, gayretlerin güzelliklere dönüşeceği inancıyla yavrularımıza mutlu, sağlıklı, başarılı bir hayat diliyoruz. 

Necati KARABAY
Okul Müdürü